S’acaba l’estiu i tornem a la feina! El Consell de la Infància s’ha retrobat el passat 6 d’octubre de 2023 per valorar les accions de l’any i començar a treballar el format de l’Acte de Constitució d’aquest any. 

Durant la sessió d’avui hem recordat la feia feta, sessió per sessió. Els infants han fet una valoració personal i fer propostes de millora, part d’aquesta valoració s’ha gravat en vídeo per poder elaborar un vídeo memòria del mandat 2022-2023. 

Com cada any, en aquestes dates ja s’ha iniciat el procés de renovació del Consell i l’equip de diamització estan acompanyant als i les alumnes de 5è de 12 escoles del municipi per escollir els seus nous i noves representants. En aquest procés, els Consellers i Conselleres tenen un paper molt important, entrar a les classes a explicar el consell i animar a la participació als seus companys i companyes. 

Els conselleres i conselleres que enguany han passat a l’institut acaben el seu mandat i també van aprofitar la sessió per preparar la part de l’Acte de Constitució en que faran el seu comiat. 

Vídeo Acta de la sessió: