El divendres dia 2 es va realitzar a la plaça de l’Església la festa de cloenda del Pla Educatiu Entorn on, escoles i àrees de l’Ajuntament que treballen amb infants van proposar un seguit d’activitats i jocs per donar per finalitzat aquest curs escolar. Amb el Consell de la Infància també vam participar-hi fent un mural col·laboratiu on els infants dibuixaven propostes de què els agradaria que tingués Castelldefels als propers anys. Podem veure algunes fotos.

El següent dimarts dia 6 de juny la Mar, l’Alba, la Raquel, la Valentina i en Nil van anar a fer una entrevista a Ràdio Castelldefels per a explicar què és el Consell de la Infància i en què consisteix la fira d’Intercanvi. Seguin les preguntes de l’Ana López van respondre a preguntes com per exemple com s’han organitzat durant el curs, els anys que son consellers i els objectius que tenen. També han parlat del funcionament de la Fira, del que es pot intercanviar i del què no, tal i com podem escoltar en el següent reproductor: