Aquesta ha sigut la darrera sessió que el Consell de la Infància ha fet en aquest curs. Ha estat una trobada ben productiva on hem acabat d’elaborar els temes que quedaven pendents per a l’organització de la Fira d’intercanvi.

Però primer de tot, com és habitual, després de berenar hem fet un joc i ja que és la darrera sessió hem fet el QUIZ del Consell: es tracta d’un concurs de preguntes sobre el Consell on dos equips han de competir per demostrar els seus coneixements. D’aquesta manera els Consellers/es que dimarts que ve aniran a la ràdio segur que podran respondre totes les preguntes!

Després hem fet un repàs del que quedava per fer i ens hem repartit les tasques: les tres Conselleres que han de presentar la Fira el divendres vinent a la Festa de Cloenda del PEE han estat elaborant el guió, el mateix han fet els dos Consellers encarregats d’inaugurar la Fira el mateix diumenge 11 de juny. Per altra banda un grup nombrós ha confeccionat els cartells que penjarem entre les paradetes de la Fira i ha fet la decoració del lloc.

Una de les darreres tasques ha consistit en decidir alguns temes que quedaven pendents com, per exemple, de quina manera aniran vestits els Consellers per a que se’ls reconegui, també que es posaran noms a les taules per saber de qui son les coses a intercanviar o quin és el paper dels Consellers/es el dia de la Fira.

Amb tot això ens acomiadem ja, amb ganes i il·lusió: Fins al dia de la Fira!

En Nil i el Leo ens ho expliquen al següent video: