El passat diumenge 11 de juny al matí, al carrer Arcadi Balaguer (al costat de la Plaça de l’Església, davant l’Edifici de la República), va tenir lloc la Fira d’Intercanvi del Consell de la Infància de Castelldefels. Més de 100 objectes es van intercanviar en una activitat que va comptar amb uns 40 nens i nenes participants, i també persones adultes acompanyants. 

Es tractava d’una iniciativa que neixia de l’objectiu de cuidar el medi ambient, fomentant la reutilització d’aquells objectes que ja no es necessiten o no es volen, aprofitant els recursos limitats dels que disposem al nostre planeta.

Sota el lema “Dona una segona vida als teus objectes i fem un món millor”, l’esperit de la Fira era l’intercanvi, per tant no era un espai per vendre i comprar. La gran majoria dels assistents va intercanviar jocs i joguines, però també roba i llibres. A més, els consellers i conselleres del Consell de la Infància de Castelldefels van fer de DJs i van posar la nota de música a la jornada.

Recordem que les coses que es podien intercanviar eren jocs i joguines, llibres, roba i calçat, aparells elèctrics i electrònics, mobles, bicis i patinets, manualitats, materials d’art, objectes de decoració, parament de cuina, etc.

Les coses que NO es podien intercanviar eren menjar, objectes en mal estat, productes de cosmètica no precintats, diners, animals, etc.