Entrem a la recta final en la preparació de la Fira d’Intercanvi del dia 11 de juny. En aquesta sessió del divendres dia 5 de maig ja ens hem posat a treballar amb les comissions. Després de berenar i fer un petit joc inicial, ens hem dividit en tres comissions: comunicació, coordinació i animació.

En la primera hem sigut uns 15 consellers/es els que hi hem participat: sis hem estat gravant els vídeos de difusió que sortiran a les xarxes de l’Ajuntament, com es pot veure a les fotos hem estat rodant unes quantes escenes del que es pot intercanviar i el que no. Set persones ens hem apuntat a la comissió de la ràdio, hem pensat què ens poden preguntar i quines serien les possibles respostes: què és el consell, quines tasques fem, quina serà l’acció final de mandat, com ens organitzem, etc. Dins d’aquesta comissió també hem pensat com voldríem que fossin els cartells de la Fira, colors, lemes, etc. Finalment dues persones seran les encarregades de pujar a l’escenari de la Festa de Cloenda del Pla Educatiu Entorn per anunciar la Fira, és per això que hem elaborat un guió del què voldrem dir.

Hem sigut cinc consellers/es a la comissió de coordinació i hem estat elaborant per una banda les preguntes dels formularis d’inscripció, així com el llistat de material que necessitarem o la decoració que ens agradaria que hi hagués a la Fira.

A la comissió d’animació hem fet dues tasques: hem fet un llistat de les cançons que volem posar a la fira i hem pensat algunes activitats que podríem fer durant el desenvolupament d’aquesta.

La Mar i l’Alba ens ho expliquen a la següent vídeo-acta.