Aquest últim divendres el Consell s’ha reunit a Can Roca de Baix com de costum, avui teníem la gran tasca de començar a traçar l’organització de la Fira d’Intercanvi.

Com és habitual la trobada ha començat berenant i fent un petit joc a l’exterior. Mitjançant un joc de mímica i per equips havíem de representar accions o objectes que tinguessin relació amb l’Intercanvi.

A dins de la sala hem començat a pensar quins elements son necessaris per fer una Fira, sobretot quins objectes podem intercanviar i quins millor que no ( com per exemple animals o menjar). Després d’això i com es veu a la foto del mural, individualment hem penjat targetes amb allò que serà necessari per l’organització, d’aquesta manera hem pogut agrupar les idees i han sortit tres comissions de treball: coordinació de la fira, comunicació-difusió i animació.

Un cop fet això hem fet passar les famílies per a fer una estona de reunió, poder explicar en quin punt ens trobem i quines seran les properes trobades del Consell.

A la vídeo-acta la Valentina i la Raquel ens expliquen què hem fet.