La darrera sessió del consell ha sigut ben emocionant! Ha sigut el dia en el que hem escollit l’acció que realitzarem a final de curs.

La trobada ha començat berenant i fent la dinàmica del termòmetre al pati on, a partir de diferents afirmacions ens posicionem en l’espai segons estem d’acord o no.

Un cop a dins ens hem separat per grups d’interès a partir de les propostes concretes que van sorgir en la darrera trobada. Amb aquests petits grups hem desenvolupat l’activitat que ens agradaria fer així com els punts forts i els febles que pot tenir. Un cop enllestit cada grup ha presentat i defensat la seva activitat, responent preguntes concretes de les dinamitzadores.

Seguidament hem realitzat la votació, alguns en obert, altres han preferit fer-la de forma anònima; l’acció que realitzarem al acabar el curs i en la qual treballarem per al seu desenvolupament en les properes sessions serà un MERCAT D’INTERCANVI.

El mercat d’intercanvi consisteix a portar objectes que ja no fem servir (roba, joguines, llibres…) i intercanviar-los per altres objectes que necessitem o ens fa il·lusió tenir. Així donem una nova vida als objectes i evitem generar residus innecessaris. També és una forma de compartir amb els altres el que tenim.

Després d’això i satisfets per la feina feta d’avui hem sortit a jugar una estona a fora.

A la vídeo-acta en Pol i la Júlia ens expliquen què hem fet.