El divendres dia 20 de gener hem fet una nova trobada del Consell de la Infància.

Amb moltes ganes de treballar ens hem reunit els gairebé 26 consellers/es a l’espai de Can Roca de Baix. En un primer moment hem conegut a la Marta, la nova dinamitzadora del Consell que ens acompanyarà durant aquest mandat, avui també l’acompanyava la Vicky, alguns ja la coneixíem de l’any passat.

Després de fer varis jocs de coneixença hem vist alguns vídeos d’experiències d’altres Consells de diferents municipis, d’aquesta manera comencem a agafar idees i propostes per a preparar la nostra pròpia acció. Els consellers i conselleres de l’any passat ens han explicat com es van organitzar per a realitzar la gimcana: com es van prendre les decisions, qui les portava a terme, com feien la difusió, etc.

Com que la temàtica d’enguany gira al voltant d’Ecologia i Natura hem fet una petita dinàmica per començar a definir què entenem per aquests conceptes així com hem iniciat una pluja de idees per escrit d’accions que es podrien realitzar al voltant d’aquest.

Per a la propera sessió posarem en comú aquestes idees i de ben segur que ens n’aniran apareixent d’altres!

A la vídeo-acta els dos consellers ens expliquen el què vam fer:

VALORACIÓ DE LA SESSIÓ