Després de l’èxit de l’acte de Constitució del Consell de la Infància, el passat dilluns dia 28 de novembre el Consell es va reunir en una sessió lúdica al Castell per a gaudir de la visita guiada a càrrec d’Alfonso López, historiador de Castelldefels i expert en el Castell que ens va acompanyar en la visita a l’exposició permanent de Pirates.

Tant els Consellers com les Conselleres van gaudir de la jornada, aprofitant per fer la primera trobada amb les noves incorporacions, ja que encara no havíem pogut estar tots junts després de l’acte de constitució.

Després de les presentacions i de començar a conèixe’ns una mica més, vam entrar al Castell, amb la solemnitat i el privilegi d’estar sols aquella tarda. No tots els Consellers havien visitat la presentació, però alguns d’ells van poder fer de guies ja que coneixien els secrets i les interaccions que ofereix l’exposició.

La tarda va acompanyar a finalitzar la visita al mirador del Castell per poder contemplar els planetes que es podien observar aquell dia.