Aquest divendres passat s’ha realitzat la primera sessió amb el nou Consell de la Infància. Consellers i conselleres nous i de l’any passat ens hem trobat per fi, a la sala habitual per començar a fer feina.

En un primer moment, i durant el berenar, hem fet un petit joc per a començar a conèixer-nos, posar-nos nom i cara i descobrir algunes de les nostres preferències, activitats que fem, gustos musicals o literaris, etc.

Amb el joc del termòmetre hem recordat què és el Consell, què podem fer com a membres d’aquest o quina és la nostra tasca, així com hem parlat de les diferents temàtiques que s’han treballat en altres edicions del Consell. També hem recordat que el tema d’enguany és ECOLOGIA i NATURA i hem començat a debatre quines coses podem fer com a Consell i cap a on ens agradaria dirigir la nostra feina.

Tal i com ens expliquen els dos consellers a la vídeo-acta, la Núria, la dinamitzadora dels darrers anys ens ha explicat que canvia el rumb de la seva feina i al 2023 ja no serà amb nosaltres, vindrà una persona nova que coneixerem a la propera sessió de 20 de gener.