El dia 4 de novembre de 2022 el Consell de la Infància es va reunir amb dos objectius molt clars:  debatre i escollir el tema a treballar en aquest mandat i continuar dissenyant el guió de l’acta de Constitució d’enguany.

En un primer moment vam recuperar els temes que havien sorgit en edicions passades del Consell per a tornar-les a proposar per si seguien tenint interès; després de debatre sobre els temes proposats es va realitzar una votació i, tal i com ens expliquen les dues conselleres en la vídeo-Acta, finalment Ecologia i Natura és el tema escollit per encarar el quart mandat del Consell. Aquest tema era un dels proposats en edicions anteriors i és que en el moment en el que ens trobem els consellers i conselleres saben que queda molt per fer i volen aportar el seu granet de sorra per a la sostenibilitat de la ciutat.

Seguidament vam continuar preparant l’acte de constitució plantejada pel 16 de novembre al Teatre Plaza, amb molta il·lusió per grups hem repensat tots els moments de la jornada: qui els representarà, com, en quin moment etc. Després amb el grup gran ho posem en comú per a que sigui definitiu.

Aquesta va ser la darrera sessió del mandat del Consell de la Infància 2021-2022. Amb molta il·lusió hem continuat preparant l’acte de constitució per poder donar la benvinguda a les noves conselleres i fer el comiat que es mereixen aquelles que marxen.