El Consell de la Infància de Castelldefels es torna a trobar després de l’estiu per engegar motors. Després d’uns mesos sense veure’ns, aprofitem per posar-nos al dia, explicar-nos les vacances i com es sentim en relació al nou curs que ha començat. Algunes d’elles aquest any han començat a l’institut i tenen moltes novetats per explicar, d’altres han començat sisè i són ara, els grans de l’escola!

Parlem dels reptes d’aquest trimestre, un trimestre intens perquè passen dues coses: s’inicia el procés de renovació del Consell, per substituir els 10 membres que enguany acaben el seu mandat i per incorporar 2 membres nous d’una escola i una entitat i perque el proper dia 16 de novembre celebrem al Teatre Plaza, l’Acte de Constitució del Consell de la Infància, moment en el que donem el tret de sortida al nou Consell que treballarà durant tot el curs per desenvolupar un projecte.

Ens posem mans a l’obra per preparar els diferents moments de l’Acte de Constitució i fem pluja de idees per donar el nostre “toc” personal a cada moment. Una afectuosa benvinguda, una descripció creativa de la feina del Consell anterior, una entrega del tema a l’Alcaldessa que sigui original i un comiat espectacular. L’any passat l’Acte de Constitució va ser una passada i, enguany, els Consellers i Conselleres estan molt motivats a repetir l’experiència.

La Candela i la Lola ens expliquen el que hem fet en aquesta sessió amb una vídeo-act, la nostra nova manera de rendir comptes i d’explicar als infants de la ciutat en el que estem treballant: