El dia 12 de juny de 2022 a la Plaça de l’Església, a partir de les 11.30h, el Consell de la Infància de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament, a través de l’àrea de Participació Ciutadana va organitzar un gimcana amb el nom “Juguem i el món millorem” plena d’activitats per jugar i reflexionar com a cloenda de tota la feina del curs. 

Va ser una activitat organitzada pels consellers i conselleres, amb el suport de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelldefels que tenia per objectiu compartir la feina del Consell de la Infància, jugant amb els infants de la ciutat.

Com cada any, els membres del Consell van estar treballant per representar els infants de Castelldefels, i enguany ho van fer tenint en compte els dos temes escollits amb l’ajuda de la participació dels seus companys i companyes d’escoles i entitats que representen. Aquests dos grans temes van ser CUIDAR i AJUDAR. Al llarg de tot el curs, el grup va anar prenent decisions col·lectives per tal de tirar endavant un projecte vinculat a aquests dos eixos, que ara pren forma de Jornada de gimcana i jocs.

Els consellers i conselleres també van a anar a la ràdio a presentar el seu acte, es pot escoltar la seva intervenció a Ràdio Castelldefels aquí.