Aquest darrer trimestre ha estat molt intens pel grup de conselleres i consellers! Han passat moltes coses, han pres moltes decisions, han realitzat un projecte de cap a peus.

Un cop ja tenien clar que volien treballar sobre el bullying i els conflictes, van proposar-se fer-ho de manera lúdica i engrescadora per a la resta d’infants de la ciutat. Com que tenien tantes idees, van decidir fer una gimcana, de manera que les poguessin aglutinar totes. Certes coses estaven clares: l’interès pels jocs i la diversió, l’interès per la crativitat i l’art, l’interès per poder oferir alguna cosa de menjar als participants.

La gimcana consta de dos recorreguts: un artístic i un més esportiu. Cada participant formarà part d’un grup que anirà passant per les proves, on recollirà unes claus. Aquestes claus serviran per resoldre el conflicte de bullying que ha plantejat el grup de consellers i conselleres, a través d’una breu obra de teatre.

La jornada va ser un èxit, van participar molts infants amb ganes de jugar, pintar i mullar-se, passant per proves que representaven els 3 principis de la mediació d’un conflicte.

I tot plegat va acabar amb el menjar que va oferir l’associació Sonrisas de Ucrania, que van destinar els diners recaptats al conflicte actual del seu país d’orígen.

El procés d’enguany del Consell de la Infància ha estat enriquidor a molts nivells, i ha servit per poder expressar els interessos i necessitats dels infants de la ciutat!