Els membres de l’organisme que representa l’alumnat de Castelldefels (de 10 a 12 anys d’edat) va participar el passat dissabte en una reunió informativa relacionada amb els també coneguts com ODS. Entre ells, 17 en total, es troba l’educació de qualitat, treball digne i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles i acció climàtica

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va acollir el passat dissabte 2 d’abril una reunió informativa adreçada als membres del Consell de la Infància de Castelldefels amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides com a tema principal.

Es tracta d’una activitat que forma part d’un conjunt d’accions que volen formar i sensibilitzar sobre la importància dels ODS en la nostra vida, tant des del vessant de les polítiques de l’administració municipal com al nostre dia a dia. A banda de la celebrada amb el Consell de la Infància, s’estan realitzant d’altres amb la ciutadania en general, l’alumnat de secundària, el sector comercial, econòmic i turístic de la ciutat.

Entre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides trobem la lluita per una educació de qualitat; el treball digne i creixement econòmic; la reducció de les desigualtats; fer ciutats i comunitats sostenibles; o l’acció climàtica.

La regidora de Presidència i Comunicació, Esther Niubó (PSC), ha comentat que “des de l’Ajuntament de Castelldefels tenim el repte d’assumir l’Agenda 2030 i desenvolupar els ODS en tots aquells projectes i actuacions que es realitzin donat que és un acte de responsabilitat, solidaritat i justícia social i generacional per una Ciutat molt millor, més inclusiva, segura, resilient i sostenible”

 

El Consell de la Infància

El Consell de la Infància de Castelldefels, òrgan concebut per potenciar la participació ciutadana, en aquest cas en particular entre la ciutadania més jove, encara aquest curs 2021-22 el que és el tercer mandat de la seva trajectòria. El formen nens i nenes de 10 a 12 anys escollits pels seus respectius grups a través de votacions. L’òrgan té aquest curs 22 membres.