Tal com vam explicar en l’article dedicat a la segona sessió, el Consell de la Infància va decidir organitzar un projecte orientat a la cura de les persones, però incorporant una visió de cultura força interessant. El passat dimarts 1 de febrer, al Saló de Plens de l’Ajuntament, es va celebrar l’acte de presentació de la temàtica d’aquest curs, que s’engloba sota el títol “Cuidar i ajudar”.

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, ha expressat que està molt contenta de comprovar, una vegada més, el compromís i l’empatia dels nostres infants per la seva societat i la vida en conjunt de tots els veïns i veïnes. El tema escollit per tractar en aquest mandat genera una gran il·lusió i expectativa, ja que comporta una visió de la ciutat més compartida, igualitària i en definitiva, una comunitat on ens ajudem entre tots i totes.

L’acte el va presidir  Jordi Maresma, primer tinent d’Alcaldia i regidor de Participació Ciutadana i Educació. També hi van acudir tècnics de les àrees de Participació Ciutadana i Projectes transversals, una de les dinamitzadores del Consell de la Infància i els membres del mateix Consell. El senyor Maresma va acceptar la proposta amb una gran motivació. De fet, les seves paraules són un reflex general d’aquesta enorme expectativa:

“Ens emociona constatar el compromís amb els altres que, edició rere edició, demostra el Consell d’Infància amb les temàtiques que proposa. Esperarem amb impaciència tant les vostres conclusions com les vostres recomanacions, a través de les quals també aspirem a aprendre i a millorar el govern de la nostra ciutat”.

En efecte, hem d’estar força agraïts de disposar d’un grup de nens i nenes amb unes facultats extraordinàries, on la visió social i el treball en equip, són digne d’admiració.

Si voleu llegir la notícia de l’acte amb les declaracions completes, podeu accedir a l’enllaç següent:

http://www.elcastell.org/ca/index/16066/Presentada-la-tematica-del-tercer-mandat-del-Consell-de-la-.html