Una de les tasques més difícils quan es fa un projecte és saber ben bé què es vol fer i amb quin objectiu. Ho saben molt bé els consellers i conselleres d’enguany, que han fet una consulta a companys i companyes i han estat debatent sobre què aportar com a infants a la ciutat de Castelldefels. Finalment, ja tenen tema, i el comunicaran als seus grups d’escoles i entitats que els han escollit com a representants. Això ha pogut fer-se al llarg de les trobades d’aquest hivern, no és res que es faci en un dia!

El tema que han escollit és “CUIDAR i AJUDAR”. Un cop l’han tingut clar, però, cal que s’acoti més encara: a qui volen cuidar? Com poden ajudar?

Una de les coses que més els preocupa és veure com entre infants hi ha conflictes que sovint no queden resolts, sovint perquè no tenim les eines emocionals per entendre d’on surt aquest conflicte i què s’hi pot fer. El que el Consell de la Infància té clar, és que hi ha molts casos de bullying a tot arreu, fins i tot alguns membres del grup o familiars i amics seus n’han patit i en segueixen patint. Després de debats i dinàmiques intensos, doncs, el Consell ha decidit que faran un projecte entorn al bullying.

Caldrà també donar-li un caire cultural, ja que és una de les motivacions del grup. A veure què faran amb tot això, segur que li donen una forma bonica i engrescadora pels infants de Castelldefels!