El 10 de desembre es va realitzar la primera sessió del Consell de la Infància amb la recent formació de consellers i conselleres, escollits al acte de constitució que va tenir lloc al Teatre Plaza. Es tracta d’una ocasió molt especial, ja que per primer cop, les noves incorporacions poden conèixer de primera mà, el funcionament intern del grup.

La figura de consellera és molt important ja que s’encarrega d’assistir a les sessions del Consell en representació dels infants dels seus centres educatius o entitats. Per tant, tenen la obligació de traspassar la opinió i les propostes dels seus centres i entitats al Consell, a més de ser els principals responsables de traslladar qualsevol informació que sigui necessària.

En total son vint-i-dos membres, alumnes que representen a les escoles Lluís Vives, Els Pins, Torre Barona, Antoni Gaudí, Margalló, Petit Món-Felissa Bastida, Edumar, Jacint Verdaguer, Garigot, Sant Ferran, Frangoal i les entitats Club Hanbdol i Escolta Boscaires.

Aquesta nova edició suposa nous reptes i objectius, que tenen com a finalitat fomentar la participació de les nenes i nens en els afers de la ciutat, així com atendre les seves opinions, necessitats i desitjos. En definitiva, un any més, el Consell de la Infància treballarà per a posar en valor la política com una activitat necessària per la convivència, col·laborant en la millora de la ciutat incorporant els punts de vista dels més petits.

En aquesta sessió introductòria, es van realitzar jocs de coneixement i de presentació dels nous membres. Seguidament, es va fer una pluja d’idees per a escollir el nou tema que es desenvoluparà conjuntament per a millorar la ciutat. Un altre cop, Castelldefels pot estar tranquil·la perquè compta amb el suport i la bona voluntat d’un equip espectacular!