El dia 12 de maig i emmarcat en les activitats relacionades amb el #diadeuropa2021 es va celebrar la plantada d’un arbre per Europa a càrrec de nens i nenes del Consell de la Infància de #Castelldefels (al passeig Lormont entre els números 13-15 , c/ Antoni Machado i Agustina d’Aragó a prop de l’ Escola Els Pins)

L’arbre escollit per plantar en aquesta iniciativa europeista #unarbolpoeuropa va ser una alzina. A continuació al peu de l’arbre es va posar una placa amb el logo de la campanya i una frase que indica que Castelldefels està compromès amb la sostenibilitat.

Els principals objectius de la campanya #unárbolporeuropa són:
✅Una campanya per conscienciar sobre la sostenibilitat a Europa
✅Visualitzar la importància del desenvolupament sostenible
✅Involucrar als joves en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local.

A l’acte, a més a més del nens i nenes del Consell de la Infància van assitir el primer Tinent d’Alcalde, el regidor d’Educació, Cultura, Festes, Participació Ciutadana, Pau i Solidaritat i Nova Ciutadania, Jordi Maresma; la segona Tinent d’Alcaldia la regidora de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies i Serveis Socials i Dependència, l’Esther Niubó; la regidora de Joventut, Platges, Neteja i Gestió d’Espais Verds i Naturals, Clara Quirante i la regidora d’Universitats, Ciutat del Coneixement i Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Pla.