Aquest òrgan de participació ciutadana que formen nens i nenes d’entre 10 i 12 anys, té com a missió debatre, formular i presentar a l’Ajuntament propostes de millora en diversos àmbits de la vida a la ciutat. En la seva darrera sessió, celebrada el passat 19 de març, el Consell va proposar una activitat per a infants que acabi en una recollida de brossa i que figura en el marc del projecte global previst per aquest any relacionat amb l’ecologia i la natura.                                                                                                                                 

El Consell de la Infància va celebrar el passat 19 de març la seva sisena sessió des que es va constituir al novembre 2020. Les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia de la Covid-19 han aconsellat que les reunions es facin de manera telemàtica per videoconferència.

Enguany el Consell va decidir impulsar accions relacionades amb l’ecologia i la natura. En la sessió del passat 19 de març es va recordar aquest projecte i es va acordar fer una activitat per a infants en forma de taller, gimcana o activitat esportiva que acabi en una recollida de brossa. El Consell també va acordar reflexionar sobre l’espai de la ciutat on es faria aquesta activitat.

D’altra banda, dos membres del Consell també van explicar la seva experiència a Ràdio Castelldefels on van detallar els objectius i els projectes d’aquesta entitat. Així mateix, en aquesta sessió es va informar sobre com participar en els actes commemoratius del Dia d’Europa, el pròxim 9 de maig.

Format per 16 infants elegits pels seus companys com a representants de diverses escoles i entitats de la ciutat, el Consell treballa aquest curs per fer aportacions al debat ciutadà sobre l’ecologia i la natura. La pròxima reunió del Consell tindrà lloc el 16 d’abril.

 

 

 

2.